Készült: 2020.06.03.14:23:14 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

242. ülésnap (2001.11.27.), 103. felszólalás
Felszólaló Dr. Szakács Imre (Fidesz)
Beosztás ifjúsági és sport minisztériumi politikai államtitkár
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott miniszteri viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 1:14


Felszólalások:  Előző  103  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. SZAKÁCS IMRE ifjúsági és sportminisztériumi államtitkár: Képviselő Úr! Szeretném elmondani, hogy a 2001. évben 224 üdülőszoba-ingatlanra volt megkötött szerződés, csónakálláshelyre pedig 806 darabra. Tehát ennyien érintettek ebben a kérdésben a három eladott ingatlan tekintetében.

Az új tulajdonos megkereste a bérlőket, és a bérlők közül 135-en jelezték, tehát több mint 60 százalékuk, hogy a 2002. évben is meg kívánják kötni a bérleti szerződést az üdülőszobák tekintetében; ez megtörtént. Tehát akik élni kívánnak a jövő évre is ezzel a bérlettel, azoknak az új tulajdonos ezt biztosította.

A csónakálláshelyekkel kapcsolatban pedig arról, hogy változatlanul a régi álláshelyre lesz megkötve a szerződésük, értesítést kaptak a csónaktulajdonosok; aki ezzel élni kívánt, azzal most van folyamatban a szerződéskötés a 2002. évre. Megjegyzendő az is, hogy többen jelezték a csónaktulajdonosok közül, hogy nem kívánnak ezzel élni, mert eladják a csónakjukat, vagy nem kívánnak ezzel élni.

Azt szeretném mondani, hogy itt mindenkinek az érdeke figyelembe lett véve. Meggyőződésünk szerint a legkedvezőbb megoldás született ebben a kérdésben.

Köszönöm. (Taps a Fidesz és az FKGP soraiban.)

 
Felszólalások:  Előző  103  Következő    Ülésnap adatai