Készült: 2020.06.03.09:24:01 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

154. ülésnap, 285. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka általános vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  285  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Kérdezem tehát, a tisztelt Országgyűlés elfogadja-e a szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépések szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról szóló 1999. évi LXXV. törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslatot az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés a törvényjavaslatot 184 igen szavazattal, 122 nem ellenében, 18 tartózkodás mellett fogadta el.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a számvitelről szóló törvényjavaslat zárószavazása. Az előterjesztést T/2517. számon, az egységes javaslatot pedig T/2517/254. számon kapták kézhez.

Mivel az egységes javaslathoz módosító javaslat nem érkezett, a határozathozatal egyetlen döntést igényel. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a számvitelről szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés a törvényjavaslatot 184 igen szavazattal, 128 ellenében, 15 tartózkodás mellett elfogadta.

 

Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a Magyar Köztársaság és a Portugál Köztársaság között a jogellenesen tartózkodó személyeknek az államhatáron történő visszafogadásáról szóló, Lisszabonban 2000. január 27. napján aláírt egyezmény megerősítéséről szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitája és határozathozatala. Az előterjesztést H/2841. számon kapták kézhez.

Először megadom a szót Kontrát Károly belügyminisztériumi politikai államtitkár úrnak, a napirendi pont előadójának.

Öné a szó, államtitkár úr.

 

Felszólalások:  <<  285  >>    Ülésnap adatai