Készült: 2021.05.09.09:06:13 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

250. ülésnap, 238. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:26

Felszólalások:  <<  238  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm. Megkérdezem, hogy még további hozzászólásra sor kerül-e. (Nincs jelentkező.) Úgy látom, jelentkező nincs, így megkérdezem Pásztohy államtitkár urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Jelzésre:) Nem kíván, a módosító javaslatokról pedig a következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a számvitelről és a könyvvizsgálói tevékenységről szóló törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/17337. számon, a költségvetési bizottság ajánlását pedig T/17337/4. számon kapták kézhez.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1. pontjára. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok, így a részletes vitát lezárom.

(19.40)

Megkérdezem Molnár Albert államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatal előtt kíván-e szólni. (Molnár Albert jelzi, hogy nem kíván szólni.) Államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván válaszolni.

A módosító javaslatokról következő ülésünkön szavazunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéről szóló 1999. évi CXXIV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/17338. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/17338/27. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a benyújtott módosító javaslatok számára és összefüggéseire figyelemmel a részletes vitát egy szakaszban folytassa le az Országgyűlés. Kérdezem, hogy egyetért-e ezzel a tisztelt Ház. Kérem, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés az indítványomat elfogadta.

Kérem egyben a felszólalni kívánó képviselőket, hogy felszólalásuk kezdetén jelezzék, a bizottsági ajánlás mely pontjaihoz kívánnak hozzászólni.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-23. pontjaira.

Megadom a szót Dancsó József képviselő úrnak, Fidesz, 5 perces időkeretben.

Felszólalások:  <<  238  >>    Ülésnap adatai