Készült: 2021.05.15.22:17:47 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

250. ülésnap, 196. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Felszólalás oka Az OGY nem veszi tárgysorozatba
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 3:18

Felszólalások:  <<  196  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatal következik.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, tárgysorozatba veszi-e az Áder János és képviselőtársai, Fidesz, által előterjesztett T/16918. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kihirdetem a határozatot: az Országgyűlés 105 igen, 177 nem szavazattal, 6 tartózkodás ellenében az előterjesztést nem vette tárgysorozatba.

Tisztelt Országgyűlés! Most több előterjesztés részletes vitára bocsátásáról határozunk.

Elsőként kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a számvitelről és a könyvvizsgálói tevékenységről szóló törvények módosításáról szóló T/17337. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés 297 igen, 3 nem szavazattal, tartózkodás nélkül az előterjesztést részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Házat, részletes vitára bocsátja-e a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéről szóló 1999. évi CXXIV. törvény módosításáról szóló T/17338. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés 306 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az előterjesztést részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem most a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e az ingatlan-nyilvántartásról szóló 1997. évi CXLI. törvény módosításáról szóló T/17535. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés 306 igen, 1 nem szavazattal, tartózkodás nélkül az előterjesztést részletes vitára bocsátotta.

Tisztelt Országgyűlés! Most soron következik a nemzeti stratégia a kábítószer-probléma visszaszorítására című dokumentumban foglaltaknak az Európai Unió készülő drogstratégiájával való összehangolását előkészítő eseti bizottság eddigi tevékenységéről szóló jelentés elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az ifjúsági és sportbizottság önálló indítványát H/17458. számon, az emberi jogi bizottság ajánlását pedig H/17458/3. számon kapták kézhez.

Most megadom a szót Bakonyi Tibor bizottsági elnök úrnak, aki válaszolni kíván az elhangzottakra. Képviselő urat illeti a szó.

Felszólalások:  <<  196  >>    Ülésnap adatai