Készült: 2021.05.06.14:07:20 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

41. ülésnap, 533. felszólalás
Felszólaló Dr. Wekler Ferenc (SZDSZ)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:53

Felszólalások:  <<  533  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát is lezárom.

Következik a Gazdasági Versenyhivatal fejezete. Kérdezem, ki kíván szólni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Következik a Központi Statisztikai Hivatal fejezete. Ki kíván szólni? (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok, a részletes vita e szakaszát is lezárom.

A Magyar Tudományos Akadémia fejezete következik. Ki kíván szólni? (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok, a részletes vita e szakaszát is lezárom.

A Történeti Hivatal fejezete következik. Kérdezem, ki kíván szólni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok, a vita e szakaszát is lezárom.

Megnyitom a következő vitaszakaszt a központi költségvetés kamatelszámolási, tőke-visszatérülési és az adósság- és követeléskezelés költségeit tartalmazó fejezetre. Kérdezem, ki kíván szólni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok, a részletes vita e szakaszát és a vita egészét is lezárom.

Kérdezem államtitkár urat, kíván-e reagálni a vitában elhangzottakra. (Burány Sándor: Most nem.) Most nem kíván.

A módosító javaslatokról a jövő heti ülésünkön határozunk.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az 1993. augusztus 4. és 1995. december 31. között önkormányzati hozzájárulásból létesített gázközművagyonnal kapcsolatos önkormányzati igények rendezéséről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/1219. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/1219/36. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a részletes vita a törvényjavaslat szerkezeti rendjét nem követve egy szakaszból álljon. Aki egyetért a javaslattal, az kézfelemeléssel jelezze. (Szavazás.)

Megállapítom, hogy a jelenlévők egyetértenek a javaslattal.

Kérdezem, ki kíván felszólalni. Megadom a szót Lengyel Zoltán úrnak, a Fidesz képviselőjének.

 

Felszólalások:  <<  533  >>    Ülésnap adatai