Készült: 2020.02.27.06:54:32 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

252. ülésnap (2002.02.26.), 135. felszólalás
Felszólaló Dr. Wekler Ferenc (SZDSZ)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka általános vita lezárva
Videó/Felszólalás ideje  


Felszólalások:  Előző  135  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Én nagyon örülök a nagy helyeslésnek, de én meg arra kérem a tisztelt képviselő urakat, hogy csöndben figyeljék az ülést, és akkor hallják, amit mondok.

Tehát megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Közbekiáltás a Fidesz soraiból: A Keller megint telefonál! - Derültség a Fidesz soraiban. - Folyamatos zaj.) Jelentkezőt nem látok. Miután nem jelentkezett senki, az általános vitát lezárom, és a határozathozatal következik. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság és a Holland Királyság között a szociális biztonsági ellátások kivitelével kapcsolatos együttműködésről szóló egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 202 igen szavazattal elfogadta a törvényjavaslatot.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a belvízi árufuvarozási szerződésről szóló budapesti egyezmény megerősítéséről szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitája és a határozathozatal. Az előterjesztést H/5789. számon, a külügyi bizottság ajánlását H/5789/1. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Fónagy János közlekedési és vízügyi miniszter úrnak, a napirendi pont előadójának.

 
Felszólalások:  Előző  135  Következő    Ülésnap adatai