Készült: 2021.03.04.00:37:55 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

339. ülésnap, 159. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 3:25

Felszólalások:  <<  159  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! 18 óra 34 perc van, az azonnali kérdések tárgyalásának végére értünk. Amennyiben képviselőtársaim közül többeknek halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt el kell hagyni a termet, kérem, ezt csendben tegyék. Mindenesetre kettő perc technikai szünetet rendelek el. (Rövid szünet. - Számos képviselő távozik a teremből.)

Tisztelt Országgyűlés! Megkérem képviselőtársaimat, szíveskedjenek helyüket elfoglalni, folytatjuk munkánkat. (Csenget.)

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyarország Kormánya és az Oroszországi Föderáció Kormánya közötti nukleáris energia békés célú felhasználása terén folytatandó együttműködésről szóló egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. A törvényjavaslatot T/13628. számon megismerhették. Az elfogadott napirendnek megfelelően a vita első szakaszában az előterjesztői expozéra, a bizottsági álláspontok ismertetésére, valamint a vezérszónokok felszólalására kerül sor. A további képviselői felszólalásokra az esti órákban lesz lehetőség.

Most az előterjesztői expozé következik. Megadom a szót Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter úrnak, a napirendi pont előadójának, 35 perces időkeretben. Öné a szó, miniszter úr.

Felszólalások:  <<  159  >>    Ülésnap adatai