Készült: 2021.07.27.03:54:02 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

154. ülésnap (2004.05.24.), 1. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Videó/Felszólalás ideje 2:21


Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Kedves Képviselőtársaim! Köszöntöm önöket mai ülésnapunkon. Köszöntöm valamennyi jelen lévő képviselőtársamat, köszöntöm a kormány jelen lévő tagjait, vendégeinket, mindenkit itt az ülésteremben, illetőleg a médiumok előtt, aki figyelemmel kíséri mai ülésnapunk munkáját.

Az Országgyűlés tavaszi ülésszakának 33. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Balogh László és Világosi Gábor jegyző urak lesznek segítségemre. Kérem képviselőtársaimat, hogy a csipkártyájuk használatáról ne feledkezzenek meg.

Simon Miklós képviselő úr mentelmi jogának felfüggesztésére vonatkozó megkeresést vettem át a Nyírbátori Városi Bíróságtól B217/2004. számon magánvádas rágalmazás vétsége miatt. A megkeresést annak rendje szerint kiadtam a mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottságnak.

Tisztelt Képviselőtársaim! A bizottsági elnöki értekezlet alapján tárgysorozatba-vételre, illetve ajánlás készítésére kijelöltem a bizottságokat. Az érdeklődő képviselőtársaim az Országgyűlés informatikai hálózatán kaphatnak tájékoztatást.

Tisztelt Képviselőtársaim! A Magyar Szocialista Párt képviselőcsoportja tájékoztatott, hogy a 2004. május 24-25-ei ülésnapokra Dávid Gyula képviselő urat frakcióvezető-helyettesnek megválasztotta. A frakcióvezető-helyettes úrnak megválasztása időtartamára sikeres munkát kívánok.

Tisztelt Képviselőtársaim! A mai napon napirend előtti felszólalásra jelentkezett Dávid Ibolya frakcióvezető-helyettes asszony, “Mitől építjük mi, magyarok Európa legdrágább autópályáit, avagy a tisztességtelen, a versenyt torzító piaci magatartásokrólö címmel.

Öné a szó, frakcióvezető-helyettes asszony, alelnök asszony.
Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai