Készült: 2020.09.21.05:26:07 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

222. ülésnap, 1. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:36

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Jó reggelt kívánok. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Köszöntöm önöket a mai ülésnapunk reggelén; önöket is és mindenkit, aki figyelemmel kíséri a mai ülésnapunkat.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának harmadik ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Koppánné Kertész Margit jegyző asszony és Kapronczi Mihály jegyző úr lesznek a segítségemre.

 

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy Várhelyi András képviselő úr írásban arról tájékoztatta az Országgyűlés elnökét, hogy szeptember 4-én kilépett a Független Kisgazdapárt frakciójából, és a továbbiakban függetlenként folytatja munkáját.

 

Bejelentem, hogy a Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja Balogh László képviselő urat szeptember 4-én frakcióvezető-helyettesnek megválasztotta.

 

Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a büntetőeljárásban részt vevők, az igazságszolgáltatást segítők védelmi programjáról szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. Az előterjesztést T/4903. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4903/1-3. számokon kapták kézhez.

Először megadom a szót Kontrát Károly belügyminisztériumi politikai államtitkár úrnak, a napirendi ajánlás szerint 30 perces időkeretben. Öné a szó, államtitkár úr.

 

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai