Készült: 2021.06.20.14:11:46 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

58. ülésnap, 74. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka A részletes vita újra megnyitva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 5:42

Felszólalások:  <<  74  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr.

Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a költségvetési bizottság T/1498/552. sorszámon előterjesztett módosító javaslatát, amely a 2011. évi főösszegeket tartalmazza. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés a költségvetés fő számait 249 igen szavazattal, 83 nem ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! A számvevőszéki és költségvetési bizottság elkészítette tájékoztatóját a T/1498/553. sorszámon. Ez a mai naptól a számítástechnikai hálózaton és az interneten is elérhető lesz.

Felhívom figyelmüket, hogy a Házszabály 121. § (7) bekezdése alapján a tájékoztatást követően a fejezetek bevételi-kiadási főösszegét, a hiány mértékét nem érintő kapcsolódó módosító javaslatokat lehet csak benyújtani.

(12.50)

Tájékoztatom önöket, hogy a számítógépes hálózaton elérhetők azok a módosító javaslatok, amelyekről a költségvetési bizottság döntése alapján csak a következő határozathozatal során kell szavazni.

Kérem a képviselőket, hogy a korábban benyújtott módosító indítványaikat az új fő számok ismeretében tekintsék át, és szükség szerint azokat új változatban terjesszék elő.

Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály 121. § (7) bekezdése alapján a részletes vitát újból megnyitom és egyben elnapolom. Ennek folytatására és lezárására jövő heti ülésünkön kerül sor, a képviselői felszólalásokra is ekkor lesz lehetőség.

Most pedig kettő perc technikai szünetet tartunk. (Rövid szünet. - Számos képviselő elhagyja az üléstermet.)

Kérem tisztelettel képviselőtársaimat, aki nem vesz részt a vitában, húzódjon ki a folyosóra. (Zaj.) Halász államtitkár úrnak is szóljanak már.

Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. Megadom a szót Braun Márton képviselő úrnak, Fidesz.

Felszólalások:  <<  74  >>    Ülésnap adatai