Készült: 2021.06.21.21:00:26 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

53. ülésnap, 1. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:56

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm a jelen lévő képviselőket és mindenkit, aki figyelemmel kíséri munkánkat.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának 25. ülésnapját megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében Móring József Attila és Hegedűs Lorántné jegyzők lesznek segítségemre.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 2011. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat részletes vitája. A törvényjavaslatot T/1498. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/1498/409. számon megismerhették. Emlékeztetem önöket, hogy hétfőn az Országgyűlés a törvényjavaslat részletes vitájának 10 órás időkeretben történő tárgyalásáról döntött. A napirendi ajánlás tartalmazza ennek feloszlását. Bejelentem, hogy a kapcsolódó módosító javaslatokat a részletes vita lezárásáig lehet benyújtani.

Tisztelt Országgyűlés! Kezdeményezem, hogy az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően, az összefüggéseket figyelembe véve, a benyújtott módosító javaslatokat egy vitaszakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát a rendelkezésre álló időkeretben. Először az írásban bejelentett képviselői felszólalások következnek. Elsőként megadom a szót Mágori Józsefné képviselő asszonynak, a Fidesz képviselőcsoportjából. Öné a szó, képviselő asszony.

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai