Készült: 2021.06.20.15:24:39 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

49. ülésnap, 1. felszólalás
Felszólaló Balczó Zoltán (Jobbik)
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:09

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm a jelen lévő képviselőket és mindenkit, aki figyelemmel kíséri munkánkat.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának 21. ülésnapját megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében Szűcs Lajos és reményeim szerint Göndör István jegyzők lesznek segítségemre. (Göndör István: Igen. - Elfoglalja jegyzői helyét.) Tisztelettel köszöntöm jegyző urat.

Soron következik a Magyar Köztársaság 2011. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. A törvényjavaslatot T/1498. számon, az Állami Számvevőszék jelentését T/1498/1. számon, a Költségvetési Tanács jelentését T/1498/2. számon, a költségvetési bizottság ajánlását pedig T/1498/4. számon megismerhették.

A mai napon képviselői felszólalásokra, illetve az Európai Parlament képviselőinek felszólalására lesz lehetőség, az elfogadott időkeretben. Tájékoztatom önöket, hogy Bokros Lajos független európai parlamenti képviselő felszólalására külön időkeretben kerül sor. A televíziós közvetítés a mai napon körülbelül 17 óráig tart.

Tisztelt Országgyűlés! Mielőtt megkezdenénk a mai napi felszólalások sorát, emlékeztetem önöket, hogy az elfogadott napirend szerint módosító javaslatokat 18 óráig lehet benyújtani. A korábbi tapasztalatok alapján az általános vita ennél hamarabb is lezárulhat, de az említett benyújtási határidő ebben az esetben is 18 óra.

Tisztelt Országgyűlés! Most az írásban előre jelentkezett képviselőknek adom meg a szót, elsőként Csampa Zsoltnak, a Fidesz képviselőjének. Képviselő úr, öné a szó.

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai