Készült: 2021.06.19.04:47:09 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

48. ülésnap, 1. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:32

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Jó reggelt kívánok, tisztelt képviselőtársaim, szeretettel köszöntök mindenkit. Köszöntöm önöket, és köszöntöm azokat is, akik a televízión keresztül kísérik figyelemmel munkánkat. Köszöntöm államtitkár urat is.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának 20. ülésnapját megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében Hegedűs Lorántné képviselő asszony és Móring József képviselő úr lesz segítségemre.

Ma folytatjuk a költségvetési vitát. Tehát soron következik a Magyar Köztársaság 2011. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. A törvényjavaslatot T/1498. számon, az Állami Számvevőszék jelentését T/1498/1. számon, a Költségvetési Tanács jelentését T/1498/2. számon, a költségvetési bizottság ajánlását pedig T/1498/4. számon ismerhették meg képviselőtársaim.

A mai napon képviselői felszólalásokra, illetve az európai parlamenti képviselői felszólalásokra lesz lehetőség. A tévéközvetítés a mai napon körülbelül 17 óráig tart.

Tisztelt Képviselőtársaim! Most az írásban előre jelentkezett képviselők felszólalása következik. Elsőnek Mikola István képviselő úrnak adom meg a szót, a Fidesz képviselőcsoportjából. Parancsoljon, képviselő úr!

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai