Készült: 2020.08.10.21:56:24 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

234. ülésnap, 298. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:23

Felszólalások:  <<  298  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára következő ülésünkön kerül sor. (Közbeszólások a Jobbik padsoraiból - Tállai András Szilágyi György felé: Nem tudsz alulmaradni, vagy mi?)

Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelettel kérek mindenkit, hogy a magándiskurzusokat fejezzük be, hogy folytatni tudjuk a napirendünket.

Mégpedig soron következik az egyes törvények pénzügyi jogok biztosával összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/8989. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/8989/5. számon kapták kézhez és ismerhették meg képviselőtársaim.

A bizottsági ajánlás összesen 4 ajánláspontot tartalmaz. Ezek mindegyike a fogyasztóvédelmi törvény módosítására irányul. Indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége indítványomat elfogadta.

Most megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-4. pontjaira. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Jelzésre:) Igen. Megadom a szót a Jobbik-képviselőcsoportból Kiss Sándor képviselő úrnak. Parancsoljon, képviselő úr!

Felszólalások:  <<  298  >>    Ülésnap adatai