Készült: 2020.09.20.17:32:14 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

250. ülésnap (2017.10.24.), 6. felszólalás
Felszólaló Dr. Molnár Zsolt (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka napirend előtti felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 5:12


Felszólalások:  Előző  6  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. MOLNÁR ZSOLT (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! A nemzeti együttműködés rendszerének hétéves teljesítményét értékelve azt kell hogy mondjam, hogy önöktől kell megvédeni ezt az országot, az önök teljesítményétől kell megvédeni ezt az országot, és nem azoktól a hamis vádaktól, amelyeket megfogalmaznak egyrészt a Soros-tervről, amelyről az önök vezető politikusai és miniszterei is azt mondják, hogy nincsen ilyen terv, kizárólag az önök hazugsággyárában készült a Soros-terv elképzelése, ami arra alkalmas, hogy az önök pártpolitikai céljait szolgálja.

Aztán ehhez csatlakozik az „Állítsuk meg Brüsszelt!” jelszó, ami nem szól másról, mint az Európai Unió megállításáról, azaz önök megkérdőjelezik az európai uniós tagságunkat, előkészítik adott esetben az Európai Unióból való távozásunkat, azt, amit a magyar történelem több mint ezer év alatt kivívott, hogy odatartozzunk. Önök ezt teszik kockára.

Aztán mindannyiunk nemzeti ünnepén, október 23-án megtudtuk, hogy a sötét oldal is felütötte a fejét és köztünk van, akit majd le kell győzni. Én annyit mondanék, hogy ha a sötét oldalt kell keresni, akkor azt azokban a padsorokban (A kormányzó pártok padsorai felé mutatva.), Voldemortokban kell keresni.

Kit is kell megállítani? A magyar kormányt kell megállítani, hiszen kivezeti az Európai Unióból hazánkat, ami elfogadhatatlan. És meg kell állítani a nemzeti konzultációnak álcázott pénzköltést, ami nem szól másról, mint egy újabb bőr lehúzásáról a kvótanépszavazás után. Álkérdések, pénzszórás ‑ erről szól a nemzeti konzultáció. A magyar kormányt kell megállítani, és a nemzeti konzultációt kell megállítani.

Azért, hogy megspóroljam az önök válaszát, szeretném tisztázni, hogy nem kívánjuk lebontani a kerítést, a határvédelmi kerítést (Közbeszólás a kormányzó pártok padsoraiból: Szétszerelni se?), és nem kívánunk felülről nyitott, korlátlan befogadásra alkalmas kvótát bevezetni Magyarországon. Ezt azért mondom, mert ezeket a hamis vádakat vágják a fejünkhöz ‑ ezek szemenszedett hazugságok! Nem lesz kerítésbontás, és nem lesz kötelező korlátlan kvóta bevezetése Magyarországon. Maradunk viszont az Európai Unióban, mert emellett döntött a magyar nép, a magyar nemzet.

Miért is teszik mindazt, amit tesznek? Azért, mert figyelmet akarnak elterelni, elsősorban arról a kormányzásnak nevezett ámokfutásról, amit véghez vittek, és a teljesség igénye nélkül arról a 13 plusz 1 ügyről, amelyeket most fel fogok sorolni, és amelyekre az egész magyar társadalom választ vár, nemcsak Magyarország, hanem egész Európa; arról a Pharaon-ügyről, amely szégyene lett az országnak az egész nemzetközi színtéren, hiszen egy Interpol- és FBI-körözés alatt lévő személy üzletelhetett hazánkban. A mai napig nem tudjuk a választ, hogy miért.

Aztán itt van a tettestársa, Zaid Naffa, akit tiszteletbeli konzulnak neveznek, holott megbukott a nemzetbiztonsági átvilágításon. Kiss Szilárd vízumgyáráról nem is beszélve, amit hosszú évek óta nem tudunk, hogy hogyan és miként történhetett meg, hogy a magyar kormány miniszterei felülmérlegelik a Nemzetbiztonsági és az Alkotmányvédelmi Hivatal szakvéleményét.

Aztán nem tudjuk, hogy az Arton Capital-ügy­ben milyen típusú betörés történt, merthogy nem köztörvényes lopás, abban biztosak vagyunk. Aztán nem tudjuk, hogy a nemzetbiztonsági kockázat fogalma hogyan egyeztethető össze a letelepedési kötvények által Magyarországra betelepített, akár fél Csepelnyi külföldivel, akik felületes átvizsgálás után kerültek Magyarországra.

Aztán nem tudjuk, hogy mi lett az azeri bankszámlákkal, 9 millió dollárról beszélünk, de lehet, hogy az sokkal több. Máltán hősi halált halt egy újságíró asszony, aki megpróbált az ügy végére járni. Aztán nem tudjuk, hogy mi az összefüggés az azeri baltás kiadatása és a titokzatos bankszámlák között, vagyis pontosan tudjuk, hogy mi az összefüggés.

Aztán nem tudjuk, hogy a Yandex-ügyre hogy kerülhetett sor. Egy európai uniós NATO-tagállam­ban hogy fordulhat elő ilyen? Aztán nem tudjuk, hogy Nyakó Istvánt kik akadályozták abban, hogy állampolgári jogait érvényesítse a Nemzeti Választási Iroda előtt. A mai napig nem tudjuk a választ. (Dr. Rétvári Bence: Ki rúgta ki? Ezért rúgtátok ki? Jól megbüntettétek Nyakó Istvánt! Bajtársiasan.)

Nem tudjuk a választ arra, hogy törvénytelen adatbázis-építés hogy fordulhat elő, hiszen sokadszorra használják a nemzeti konzultációt a Fidesz választási előkészületeire és az adatbázis feltöltésére, hiszen önök is félnek a választási vereségtől.

Aztán Voldemort-ügy, Simonka-ügy, Farkas Flórián, Magyar Nemzeti Bank, MET, a teljesség igénye nélkül és plusz 1-ként a Paks II. titkosításai, amelyek nem szólnak másról, mint elbújni a titkosítás mögé és Magyarország és Európa leggyanúsabb ügyét eltussolni. Válaszokat várunk, mert a hallgatás beismerés. Beismerik, hogy önök ezekben az ügyekben bűnösök. Nem másról szól a hallgatás, mint ennek a beismeréséről.

Természetesen önöktől is választ várunk. Választ várunk a kormány propagandaminiszterétől, mert ennek (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) a játszmának vége! Legkésőbb a választásoknál szembe kell nézni a magyar választók felelősségével. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiból.)
Felszólalások:  Előző  6  Következő    Ülésnap adatai