Készült: 2020.09.26.19:59:22 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

214. ülésnap, 49. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:40

Felszólalások:  <<  49  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára a következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a fizetési meghagyásos eljárásról szóló törvényjavaslat részletes vitája. A törvényjavaslatot T/9400. sorszámon, a bizottsági ajánlást pedig T/9400/11. sorszámon megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztéshez összesen 51 ajánláspontban érkezett módosítás. Ebből az alkotmányügyi bizottság 38, többségében összefüggő javaslatot terjesztett elő. Érkezett további 10, támogatott képviselő által benyújtott javaslat is. Az 51 ajánláspontból az előterjesztő 48-at támogat.

Mindezekre figyelemmel indítványozom, hogy az Országgyűlés a részletes vitát egy szakaszban tárgyalja meg. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Látható többség, tehát az indítványt az Országgyűlés elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni 15 perces időkeretben. Igen, megadom a szót Szép Béla képviselő úrnak, Magyar Szocialista Párt.

Felszólalások:  <<  49  >>    Ülésnap adatai