Készült: 2020.09.18.16:44:05 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

57. ülésnap, 302. felszólalás
Felszólaló Dr. Wekler Ferenc (SZDSZ)
Felszólalás oka Az általános vita lezárva érvényes módosítók nélkül
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:49

Felszólalások:  <<  302  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Az együttes általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztésekhez módosító javaslat nem érkezett, a részletes vitákra nem kerül sor, a törvényjavaslatok elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Nem látok jelentkezőt.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalok következnek. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az Európai Energia Charta-konferencia záróokmánya, az Európai Energia Charta-egyezmény, döntések az Energia Charta-egyezmény tekintetében, valamint az energiahatékonyságról és a kapcsolódó környezeti vonatkozásokról szóló Energia Charta-jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés 314 igen szavazattal, 4 tartózkodással a javaslatot elfogadta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a nemzetközi energia programról szóló, Párizsban, 1974. november 18-án kelt egyezmény és annak jegyzőkönyvei, valamint a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetnek a Nemzetközi Energia Ügynökséget létrehozó végső határozatának kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés 312 igen szavazattal, 2 tartózkodással a javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Az ülés vezetését átadom Gyimóthy alelnök úrnak. (Taps.)

 

(Az elnöki széket Gyimóthy Géza, az Országgyűlés
alelnöke foglalja el.)

Felszólalások:  <<  302  >>    Ülésnap adatai