Készült: 2021.05.08.02:35:03 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

114. ülésnap (2000.02.01.), 177. felszólalás
Felszólaló Dr. Csáky András (MDF)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:17


Felszólalások:  Előző  177  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. CSÁKY ANDRÁS (MDF): Köszönöm szépen, elnök asszony. Elnézést kérek, de Kökény képviselő úr hozzászólásának a túlnyomó többsége sem a módosító javaslatról, hanem a mai bizottsági ülésről szólt, amelyben kifejtette a képviselő úr, hogy a kormánypárti képviselők nem voltak hajlandók meghallgatni az érveiket. Mondjuk, ennek ellentmond, hogy nem mi vonultunk ki a bizottsági ülésről, és sajnálhatják, hogy nem maradtak ott, hisz a módosító indítványok kapcsán egy csomó kérdést szerettünk volna feltenni, tisztázó kérdéseket.

A kormány képviselője minden alkalommal észérvekkel megindokolta azt, hogy az adott kérdést a kormány miért nem fogadja be, és a későbbiek folyamán is - jóllehet ellenzéki módosító javaslatok voltak, és befogadhatónak tűnt számunkra az adott kérdés - rákérdeztünk, és mindig koherens észérvet kaptunk arra, hogy miért nem fogadja el, és ezt akceptálni kellett.

Úgyhogy én nem hiszem, hogy a kormánypárti oldal volt az, amelyik megakadályozta, hogy érdemi vita folyjon a módosító javaslatokról a bizottsági ülésen.

Köszönöm szépen.
Felszólalások:  Előző  177  Következő    Ülésnap adatai