Készült: 2020.04.02.03:12:36 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

66. ülésnap (2007.04.24.), 133. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Videó/Felszólalás ideje 1:36


Felszólalások:  Előző  133  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, Tállai képviselő úr. Megkérdezem, kíván-e még valaki felszólalni 5 perces időkeretben. (Nincs ilyen jelzés.) Jelentkezőt nem látok.

Megkérdezem Tátrai Miklós államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatal előtt kíván válaszolni a vitában elhangzottakra. (Tátrai Miklós: A határozathozatal előtt.) Majd a határozathozatal előtt.

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik "a művi meddővé tétel feltételeinek szigorításáról" tárgyában az Összefogás a Magyar Családokért Országos Egyesület által kezdeményezett országos népi kezdeményezés tárgyalása. A népi kezdeményezés érvényességéről szóló, az Országos Választási Bizottság 2/2007. (I. 10.) számú határozatát H/1870. sorszámon valamennyien megkapták. A népi kezdeményezés tárgyalásának előkészítésére az Országgyűlés elnöke kijelölte az emberi jogi bizottságot, amelynek ajánlását H/1870/1. sorszámon kapták meg.

Felkérem a jegyzőt, hogy ismertesse a népi kezdeményezés tárgyalási menetét tartalmazó ügyrendi bizottsági állásfoglalás vonatkozó rendelkezéseit.
Felszólalások:  Előző  133  Következő    Ülésnap adatai