Készült: 2019.10.15.14:34:05 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

186. ülésnap (2008.12.15.), 58-60. felszólalás
Felszólaló Halász János (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka képviselő elutasítja a választ
Videó/Felszólalás ideje 1:04


Felszólalások:  Előző  58 - 60  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

HALÁSZ JÁNOS (Fidesz): Miniszter Úr! A témával kapcsolatosan az az igazi kérdés, hogy önök a szakmának segíteni akartak, vagy egyszerűen csak lopni akartak újra. (Felzúdulás az MSZP soraiban.) Azt ígérték, hogy az örökségvédelmi szakszolgálat olcsóbb, gyorsabb és szakszerűbb lesz, mint a múzeumok. (Nagy zaj, közbeszólások. - Az elnök csenget.) Ehelyett drágább, lassabb és szakszerűtlenebb, mint a múzeumok. Ezt ékesen bizonyítja a honlap, ahol leírják az adatokat. Ráadásul ezen a honlapon kiemelt helyen szerepel néhány érdekes díjtétel. (Szűcs Erika: Fogd már be a szádat!)

ELNÖK: Képviselőtársaim! Folytassa!

HALÁSZ JÁNOS (Fidesz): Mit írnak ezen a honlapon? Ez az intézet már foglalkozik cserjeirtással és bozótirtással is, nagy díjtételekkel. Miniszter úr, a régészeti szakmát semmibe vevő magatartása után azon sem csodálkoznék, ha átnevezné ezt a szakszolgálatot bozótirtási szakszolgálatra. Lehet, hogy több köze lenne a valósághoz az egésznek. (Dr. Magda Sándor: Ülj le!)

Nem válaszolt semelyik kérdésünkre, nem tudom elfogadni, amit mondott. (Nagy taps a Fidesz és a KDNP soraiban. - Közbeszólások ugyanott: Úgy van!)
Felszólalások:  Előző  58 - 60  Következő    Ülésnap adatai