Készült: 2020.09.24.14:22:51 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

164. ülésnap, 339. felszólalás
Felszólaló Dr. Áder János (Fidesz)
Felszólalás oka Az OGY nem veszi tárgysorozatba
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 4:17

Felszólalások:  <<  339  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Most már tényleg a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, tárgysorozatába veszi-e a Csáky András képviselő által T/3124. számon előterjesztett törvényjavaslatot.

Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 130 igen szavazattal, 170 nem ellenében, 8 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot nem vette tárgysorozatba.

 

Tisztelt Országgyűlés! Előző ülésünkön több előterjesztés általános vitáját lezártuk, most a részletes vitára bocsátások következnek.

Indítványozom a kábítószer-probléma visszaszorítása érdekében készített nemzeti stratégiai program elfogadásáról szóló H/2962. számú országgyűlési határozati javaslat részletes vitára bocsátását. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 311 igen szavazattal, 2 nem ellenében, tartózkodó szavazat nélkül a határozati javaslatot részletes vitára bocsátotta.

 

Indítványozom a büntető törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény módosításáról szóló T/3006. számú törvényjavaslat részletes vitára bocsátását. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 314 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodó szavazat nélkül a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátotta.

Indítványozom a mezőgazdasági szövetkezeti üzletrészről szóló T/3010. számú törvényjavaslat részletes vitára bocsátását. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 189 igen szavazattal, 126 nem ellenében, tartózkodó szavazat nélkül a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátotta.

 

Indítványozom az új szövetkezetekről szóló T/3011. számú törvényjavaslat részletes vitára bocsátását. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 184 igen szavazattal, 128 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátotta.

 

Indítványozom a közúti közlekedési előéleti pontrendszerről szóló T/2663. számú törvényjavaslat részletes vitára bocsátását. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 269 igen szavazattal, 44 nem ellenében, 3 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátotta.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a kötelező gazdasági kamarai tagság megszüntetésével összefüggő cégeljárásról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az előterjesztést T/2929. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/2929/11. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Hende Csaba államtitkár úrnak, aki válaszolni kíván a vitában elhangzottakra.

 

(18.30)

 

Felszólalások:  <<  339  >>    Ülésnap adatai