Készült: 2020.09.19.15:42:55 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

287. ülésnap, 316. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka A záróvita lezárása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 3:37

Felszólalások:  <<  316  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, frakcióvezető úr. Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára holnapi ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Most záróvitákkal folytatjuk munkánkat.

Soron következik az atomenergiával, valamint az energetikával kapcsolatos egyes törvények, továbbá a fegyveres biztonsági őrségről, a természetvédelmi és mezei őrszolgálatról szóló 1997. évi CLIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája. Az előterjesztést T/11101. számon, az egységes javaslatot pedig T/11101/9. számon kapták kézhez. Az egységes javaslathoz benyújtott módosító javaslatokról az alkotmányügyi bizottság elkészítette ajánlását, amely T/11101/12. számon elérhető.

Felhívom figyelmüket, hogy a záróvitában a képviselőcsoportok számára 5-5 perc, a független képviselők számára összesen 3 perc áll rendelkezésre. Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy a napirend elfogadásakor döntöttünk a záróvitához benyújtott módosító javaslatok tárgyalásának összevonásáról.

Megnyitom a záróvitát az ajánlás 1-3. pontjaira. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok, a záróvitát lezárom. Államtitkár urat nem kérdezem, hogy kíván-e válaszolni.

Tisztelt Országgyűlés! A zárószavazásra holnap kerül sor.

A személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat, az egyes állami ingatlanok ingyenes tulajdonba adásáról, valamint a hitelszerződésből eredő kötelezettségeiknek eleget tenni nem tudó természetes személyek lakhatásának biztosításáról szóló 2011. évi CLXX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat, a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvénynek az óvodák működőképességének megőrzése és a gyermekek védelmében szükséges módosításról szóló törvényjavaslat záróvitájára kapcsolódó módosító javaslat hiányában nem kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló, 2009. évi XXXVII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája. Horváth László, Potápi Árpád János, Fidesz, képviselők önálló indítványát T/10680. számon, az egységes javaslatot pedig T/10680/21. számon kapták kézhez. Az egységes javaslathoz benyújtott módosító javaslatról az alkotmányügyi bizottság elkészítette ajánlását, amely T/10680/23. számon érhető el.

Megnyitom a záróvitát az ajánlás 1-7. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Jelzésre:) Megadom a szót Magyar Zoltán képviselő úrnak, Jobbik-képviselőcsoport.

Felszólalások:  <<  316  >>    Ülésnap adatai