Készült: 2022.08.15.17:31:42 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

52. ülésnap, 103. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita folytatása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:34

Felszólalások:  <<  103  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem, kíván-e még valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel több jelentkezőt nem látok, megkérdezem az államtitkár urat, kíván-e a vitában elhangzottakra válaszolni. (Csizmár Gábor: Nem.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátásra és magára a részletes vitára következő ülésünkön kerül sor.

Egyetlen megjegyzést engedjenek meg nekem a képviselő hölgyek és urak: én úgy érzem, az általános vitába sok minden belefér. Magam nem szívesen korlátozom a képviselői szabadságot. Az lenne szerencsés, ha a képviselők saját normájukkal tennék ezt meg, és ezt nyilván mindenki meg is teszi.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az európai üzemi tanács létrehozásáról, illetve a munkavállalók tájékoztatását és a velük való konzultációt szolgáló eljárás kialakításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az előterjesztést T/2038. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/2038/1-2. számon kapták kézhez a képviselők.

Most az írásban előre jelentkezett képviselőknek adom meg a szót, tízperces időkeretben. Vargáné Kerékgyártó Ildikó képviselő asszonyé a szó, MSZP-frakció.

 

Felszólalások:  <<  103  >>    Ülésnap adatai