Készült: 2021.07.30.05:58:10 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

140. ülésnap (2004.04.06.), 263. felszólalás
Felszólaló Dr. Dávid Ibolya (MDF)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Videó/Felszólalás ideje 1:47


Felszólalások:  Előző  263  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! A részletes vitát lezárom.

Ivanics Ferenc képviselő úr ügyrendi javaslatának megfelelően a holnapi ülésnap végéig javasoljuk a módosító indítványok benyújtását, és egyben értesítjük a bizottságokat, amelyek holnapra tűzték ki a módosító javaslatok megtárgyalását, hogy ezt halasszák el; a csütörtöki napot ez már nem befolyásolja. Úgyhogy még egyszer megismétlem, holnap az ülésnap befejezéséig lehet a módosító indítványokat előterjeszteni.

Tisztelt Képviselőtársaim! Megkérdezem Pál Tibor államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatal előtt… (Pál Tibor jelzésére:) Pál Tibor államtitkár úr nem kíván most válaszolni a vitában elhangzottakra.

 

(18.20)

Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik az európai uniós csatlakozással összefüggő egyes törvénymódosításokról, törvényi rendelkezések hatályon kívül helyezéséről, valamint egyes törvényi rendelkezések megállapításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/9132. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/9132/76. számon kapták kézhez.

Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy a részletes vita - a törvényjavaslat szerkezeti rendjét, valamint a módosító javaslatok közötti összefüggéseket figyelembe véve - 11 vitaszakaszból álljon. A részletes vita külön-külön mindazokra a fejezetekre megnyílik, amelyekhez módosító javaslat érkezett. Ugyanakkor egy módosító javaslat több álláspontban több fejezet rendelkezéseit kívánja elhagyni, ezért ezeket külön vitaszakaszban tárgyaljuk.

Felkérem a jegyző urat, ismertesse a javasolt vitaszakaszokat.
Felszólalások:  Előző  263  Következő    Ülésnap adatai