Készült: 2020.01.18.01:43:14 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

259. ülésnap, 124. felszólalás
Felszólaló Balczó Zoltán (Jobbik)
Felszólalás oka Részletes vitára bocsátás
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 3:06

Felszólalások:  <<  124  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatalok következnek. Kérem, ellenőrizzék, hogy kártyájukat elhelyezték-e a szavazógépben. (Rövid szünet.)

Tisztelt Országgyűlés! Most részletes vitára bocsátások következnek.

Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára a környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. törvény, valamint a természet védelméről szóló 1996. évi LIII. törvény módosításáról szóló T/10132. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 285 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.

Tájékoztatom önöket, hogy a távol lévő MSZP-képviselők, áthaladva a padsorokon, mindenhol egy kis "i" betűt helyeztek el, de a jelenlegi Házszabály szerint ezt a kis "i" betűt igen szavazatként nem áll módomban értékelni. (Derültség és taps a kormánypárti padsorokban.)

Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára a Nemzeti Fenntartható Fejlődés Keretstratégiáról szóló H/9064. számú határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 291 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.

Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára egyes agrár tárgyú törvények módosításáról szóló T/10052. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 293 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül részletes vitára bocsátotta.

(Kósa Lajos jelentkezik.) Kósa Lajos képviselő úr, gondolom, ügyrendben kíván szólni.

Felszólalások:  <<  124  >>    Ülésnap adatai