Készült: 2020.09.20.19:52:37 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

238. ülésnap, 187. felszólalás
Felszólaló Dr. Áder János (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:03

Felszólalások:  <<  187  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Egyelőre legalábbis a monitor további hozzászólási szándékot nem jelez. Kérdezem, hogy van-e még valaki, aki szeretne felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Senki sem jelentkezett. Megkérdezem Hende Csaba államtitkár urat, hogy kíván-e most válaszolni a vitában elhangzottakra. (Jelzésre:) Nem kíván.

Az általános vita lezárására, a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében a pénteki ülésnap végén, azaz holnap kerül sor. (Jelzésre:) Hende Csaba államtitkár úr két perc technikai szünetet kér. Két perc technikai szünet következik, utána folytatjuk a tárgyalást. (Rövid szünet.)

 

Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. Soron következik a jogi személlyel szemben alkalmazható büntetőjogi intézkedésekről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/5059. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/5059/17. számon kapták kézhez.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságokat, van-e kijelölt bizottsági előadójuk. (Senki sem jelentkezik.) Nincs. Indítványozom, hogy az előterjesztéshez érkezett módosító javaslatokat összevontan tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki az indítvánnyal egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az összevont tárgyalást elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-12. pontjaira. Megadom a szót Fazekas Sándor képviselő úrnak, aki most jelentkezett felszólalásra.

 

Felszólalások:  <<  187  >>    Ülésnap adatai