Készült: 2021.07.29.22:51:28 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

38. ülésnap (2018.11.12.), 131. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka bejelentés helyettes válaszadó elutasításáról
Videó/Felszólalás ideje 2:18


Felszólalások:  Előző  131  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Az azonnali kérdések tárgyalásával folytatjuk munkánkat. Szi-lágyi György és…  kérem képviselőtársaimat, a munkánkat folytatjuk. Köszönöm. Képviselő asszony, az ön megértését is köszönöm.Tisztelt Országgyűlés! Szilágyi György, Gyöngyösi Márton és Bana Tibor, a Jobbik képviselői, azonnali kérdést kívánnak feltenni a miniszterelnök úrnak: „Mennyire hiteles a kormány politikája?” címmel. Miniszterelnök úr halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt válaszadásra Varga Mihály miniszterelnök-helyettes urat, pénzügyminiszter urat jelölte ki. Kérdezem a képviselő urakat, elfogadják-e a válaszadó személyét, vagy személyesen miniszterelnök úrtól kérik a választ. (Bana Tibor szólásra emelkedik, de nem működik a mikrofonja.) Igen, jeleztem már a kollégáknak. Azt gondolom egyébként, hogy megértjük az ön szavát… (Bana Tibor: Megvárjuk miniszterelnök urat.) Köszönöm szépen. Képviselő úr, igen nemes válasz, megértettük. (Taps a Jobbik soraiból.) Tájékoztatom, hogy miniszterelnök úrnak a második soron következő azonnali kérdések órájában kell válaszolnia.

(Dr. Szűcs Lajost a jegyzői székben Móring József Attila váltja fel.)

Tisztelt Országgyűlés! (Moraj a Jobbik soraiban.) Még szintén a jobbikos képviselőtársaimról van szó, tehát önök szólalnak fel, ha lehetővé teszik, hogy megadjam a szót. Stummer János, a Jobbik képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni az emberi erőforrások miniszterének: „Meddig él vissza a hatalom mindannyiunk türelmével?” címmel.

(17.00)

A miniszter úr halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt a válaszadásra Rétvári Bence államtitkár urat jelölte ki. Kérdezem a képviselő urat, elfogadja-e a válaszadó személyét, vagy személyesen… (Stummer János jelzésére:) Igen, öné a szó, parancsoljon!
Felszólalások:  Előző  131  Következő    Ülésnap adatai