Készült: 2020.09.24.17:14:33 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

63. ülésnap, 57. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka Országgyűlés az interpellációs választ elfogadta
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:27

Felszólalások:  <<  57  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Képviselő úrnak hadd hívjam fel a figyelmét arra, hogy a Házszabály 117. § (2) bekezdésének van egy olyan passzusa, amely szerint az interpelláció értékelésén nem terjedhet túl a válasza. Kérem, hogy ezt a jövőben vegye figyelembe. (Moraj az ellenzék padsoraiban.)

Tisztelt Országgyűlés! Tekintettel arra, hogy képviselő úr nem fogadta el a miniszter asszony válaszát, kérdezem önöket, elfogadják-e azt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés 191 igen szavazattal, 126 nem ellenében, tartózkodás nélkül fogadta el a miniszter asszony válaszát.

Szabó Zoltán képviselő úr jelzi, hogy nem működik a gépe. Kérdezem továbbá képviselőtársaimat, hogy ki az, akinek még nem működik a gépe. (Nincs több jelzés.) Köszönöm.

 

Tisztelt Országgyűlés! Lázár János, a Fidesz képviselője, interpellációt nyújtott be a miniszterelnökhöz: “Miért bünteti a szocialisták kormánya Hódmezővásárhely polgárait?ö címmel. Az interpellációra a miniszterelnök úr megbízásából a téma szerint feladat- és hatáskörrel rendelkező Csillag István gazdasági és közlekedési miniszter úr válaszol. Öné a szó, képviselő úr.

 

Felszólalások:  <<  57  >>    Ülésnap adatai