Készült: 2020.09.20.20:33:55 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

249. ülésnap, 379. felszólalás
Felszólaló Dr. Wekler Ferenc (SZDSZ)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:21

Felszólalások:  <<  379  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. A benyújtott módosító javaslatokra figyelemmel a részletes vitára bocsátásról a következő, februári ülésünkön határozunk.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a gyermekek és az ifjúság helyzetéről, életkörülményeik alakulásáról és az ezzel összefüggésben megtett kormányzati intézkedésekről szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. Az előterjesztést H/5188. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig H/5188/7. számon kapták kézhez. Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságokat, kívánnak-e előadót állítani. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok.

A benyújtott módosító javaslatok számára figyelemmel indítványozom, hogy a részletes vita egy szakaszból álljon. A javaslatról kézfelemeléssel határozunk. Aki egyetért a javaslattal, kérem, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy a jelenlévők többsége támogatja, illetve elfogadja az indítványomat.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1. és 2. pontjaira. Kérem önöket, hogy a részletes vitában kizárólag a módosító javaslatokhoz vagy az ezekkel érintett részhez szóljanak hozzá. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni ötperces időkeretben. Elsőként megadom a szót Takács Imre úrnak, az MSZP képviselőjének.

 

Felszólalások:  <<  379  >>    Ülésnap adatai