Készült: 2020.09.27.08:26:10 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

246. ülésnap, 160. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:11

Felszólalások:  <<  160  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy kíván-e még valaki felszólalni. (Nem érkezik jelzés.) Tekintettel arra, hogy több képviselőtársam nem jelezte felszólalási szándékát, megkérdezem Szakács Imre politikai államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Szakács Imre: Nem.) Az államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván válaszolni a vitában elhangzottakra. Az általános vitát lezárom.

Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Figyelemmel arra, hogy módosító javaslat érkezett, az országgyűlési határozati javaslat részletes vitájára következő ülésünkön kerül sor.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a behozott kőolaj és kőolajtermékek biztonsági készletezéséről szóló 1993. évi IL. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája. Az előterjesztést T/5467. számon, a gazdasági bizottság ajánlását pedig T/5467/2. számon kapták kézhez.

Először megadom a szót Glattfelder Béla gazdasági minisztériumi politikai államtitkár úrnak, a napirendi ajánlás értelmében 20 perces időkeretben. Öné a szó, államtitkár úr.

 

Felszólalások:  <<  160  >>    Ülésnap adatai