Készült: 2021.08.05.03:20:40 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

285. ülésnap, 266. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:36

Felszólalások:  <<  266  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! A képviselői felszólalások következnek. Írásban senki nem jelezte felszólalási szándékát. Kérdezem tehát önöket, kíván-e bárki felszólalással élni. (Nincs ilyen jelzés.) Nem kíván.

Tisztelt Képviselőtársaim! Feltételezem, hogy az államtitkár úr nem kíván ismételten szólni. (Dr. Hankó Faragó Miklós jelzi, hogy nem.)

Az általános vitát lezárom. Mivel a törvényjavaslathoz módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, most ennek elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e bárkinek ezzel kapcsolatban észrevétele. (Nincs ilyen jelzés.) Nincsen.

Tisztelt Képviselőtársaim! Határozathozatalunk következik. Kérdezem önöket, elfogadják-e a T/19166. számú törvényjavaslatot az előterjesztői pontosítással együtt. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 232 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az előterjesztést elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az állam tulajdonában lévő vállalkozói vagyon értékesítéséről szóló 1995. évi XXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája és a határozathozatal. A gazdasági bizottság önálló indítványát a T/19198. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Podolák Györgynek, a gazdasági bizottság alelnökének, a napirendi pont előadójának, tízperces időkeretben. (Folyamatos zaj.) Tisztelt képviselőtársaim, kérem a figyelmüket!

Felszólalások:  <<  266  >>    Ülésnap adatai