Készült: 2020.08.05.12:59:37 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

88. ülésnap (1999.09.28.), 399. felszólalás
Felszólaló Dr. Horváth Zsolt (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:10


Felszólalások:  Előző  399  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. HORVÁTH ZSOLT (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Szeretnék reagálni Erkel képviselő úr javaslatára, és részben szeretnék Béki képviselő asszony hozzászólására is reagálni.

A képviselő úrnak azt szeretném elmondani, hogy értem mindazokat a szándékokat, amelyeket ön elmondott. Értem, és el is fogadom azt a szándékot, hogy szeretné növelni azt az összeget, amelyet ily módon ezekhez a családokhoz eljuttatunk. Ennek ellenére a Fidesz-Magyar Polgári Párt ezt jelen pillanatban nem tudja támogatni, aminek költségvetési okai vannak. Jelen pillanatban nem látjuk a magyar költségvetésben ennek a forrását. (Bauer Tamás: Szóljatok a Független Kisgazdapártnak!) Amennyiben ez a közeli jövőben előkerül, megtaláljuk, ebben az esetben ezt a javaslatot természetesen támogatni fogjuk.

A képviselő asszony hozzászólását és álláspontját ismerjük, több fórumon volt alkalma a képviselő asszonynak is kifejteni. Ezzel mi nem tudunk egyetérteni, annak ellenére, hogy ebben az ügyben azonos módon fogunk szavazni.

Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiból.)
Felszólalások:  Előző  399  Következő    Ülésnap adatai