Készült: 2020.06.06.17:15:28 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

197. ülésnap (2016.12.12.), 55. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka Törvényalkotási bizottság jelentése és az elfogadott, de ki nem hirdetett törvényhez benyújtott módosító javaslat vitája lezárva
Videó/Felszólalás ideje 1:56


Felszólalások:  Előző  55  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Kérdezem önöket, hogy kíván-e még valaki a vitában felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok. Most megkérdezem államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Jelzésre:) Nem kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Képviselőtársaim! A határozathozatalokra a mai ülésnapon kerül sor.

Most soron következik a köztársasági elnök úr által megfontolásra visszaküldött, az Országgyűlés 2016. november 22-ei ülésnapján elfogadott, az egyes állami és önkormányzati tulajdonú ingatlanok ingyenes átadásáról szóló törvényhez benyújtott törvényalkotási bizottsági jelentés és a módosító javaslat vitája. A köztársasági elnök úrnak aláírásra megküldött törvény szövege T/12734/11., a köztársasági elnök úr levele T/12734/12. számon a parlament informatikai hálózatán valamennyiük számára elérhető. A Törvényalkotási bizottság módosító javaslata T/12734/14., jelentése pedig T/12734/15. számon ugyancsak a honlapon elérhető.

A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor, 15 perces időkeretben. A Törvényalkotási bizottság csak többségi véleményt jelzett, amelynek előadója Salacz László képviselő úr, tehát a 15 percet a képviselő úr szabadon felhasználhatja. Öné a szó, parancsoljon!
Felszólalások:  Előző  55  Következő    Ülésnap adatai