Készült: 2020.05.25.17:51:41 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

197. ülésnap (2016.12.12.), 129. felszólalás
Felszólaló Dr. Hadházy Ákos (LMP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott képviselői viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 0:53


Felszólalások:  Előző  129  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. HADHÁZY ÁKOS (LMP): Köszönöm szépen, akkor ezt tisztáztuk. Meglepett, három dolog miatt. Egyrészt, mert az informátorom azt mondta, hogy igen, de tévedhetett. (Derültség a Fidesz soraiban.)

A másik persze az, ilyen lehetséges (Folyamatos zaj. ‑ Az elnök csenget.), hogy egy tönkremenés szélén álló gázszerelő hat év alatt a 31. leggazdagabb ember lett, ez azért emellett szólna, de ez még nem minden. (Közbeszólás a Jobbik soraiból: Rokon az, akivel találkozik az ember, ezt már tudhatjuk!)

Ön a Nárcisz nevű kutyáját viszont egy olyan telken tartja (Moraj, közbeszólások.), Hatvan­pusz­tán egy luxusmajorságban, amelyet ez a gázszerelő bérel, évente 15 millióért. Én állatorvos vagyok, én olyat láttam már, hogy rokonának kiadja az ember a kutyáját, mert nem tudja tartani, de olyat nem láttam, hogy egy idegennek kiadja. Olyat láttunk, hogy idegennek odadobálnak milliárdos közbeszerzéseket, de hogy a kutyáját odateszi, ezen nagyon csodálkozok. Köszönöm. (Folyamatos közbeszólások a Fidesz soraiból. ‑ Németh Szilárd István: Jaj, istenem! ‑ Kó­­sa Lajos közbeszól.)
Felszólalások:  Előző  129  Következő    Ülésnap adatai