Készült: 2020.05.25.16:34:53 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

197. ülésnap (2016.12.12.), 113. felszólalás
Felszólaló Gyöngyösi Márton (Jobbik)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott képviselői viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 1:13


Felszólalások:  Előző  113  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

GYÖNGYÖSI MÁRTON (Jobbik): Köszönöm. Tisztelt Elnök Úr! Ez igencsak érdekes, hogy miniszterelnök úr már itt mindenkivel összefüggésbe hozza a Jobbikot, az Amerikai Egyesült Államok pedig éppen a Jobbiknak szolgáltatna információt ezzel a kérdéssel kapcsolatban.

Rossz hírem van, miniszterelnök úr, ha végignézi ezt az egész ügyet, azt láthatja, hogy nyilvános adatokból is el lehet jutni arra a következtetésre, amit én itt fölsoroltam. Egy olyan emberről beszélünk, aki nem is rejtőzködik. Pharaon néven hozott létre több tucat vállalkozást, amelyek műemlék jellegű épületeket vásárolnak meg, többek között az ön tőszomszédságában lévőt is.

Itt van államtitkár úr, aki bizonyítani tudja, hogy a főnöke, Pintér Sándor írta meg azt a levelet, amit itt tartok a kezemben, amiben az ön melletti ingatlant is az ő tulajdonosi körébe sorolják. Az, hogy most ő ott lakik vagy nem ott lakik, nyilvánvalóan más kérdés.

Miniszterelnök Úr! Ön itt hosszan bizonygatta azt, hogy önök a migránsok ellen küzdenek, és a be­ván­dorlás ellen. Jó lenne, ha nemcsak a szegény míg­ránsok ellen, hanem a terrorizmust finanszírozó milliárdosokkal szemben is ilyen hatékonysággal lépnének föl, és nem a fideszes tőkés nómenklatúrát építgetnék. Nézzenek szembe, és szégyelljék magukat!

(14.40)
Felszólalások:  Előző  113  Következő    Ülésnap adatai