Készült: 2020.11.26.11:13:59 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

75. ülésnap (2019.06.19.), 2. felszólalás
Felszólaló Dr. Tiba István (Fidesz)
Beosztás jegyző
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka jegyzői ismertetés
Videó/Felszólalás ideje 1:49


Felszólalások:  Előző  2  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. TIBA ISTVÁN jegyző: Tisztelt Országgyűlés! A mai napi 12 órás időkeret megoszlása a következő: a Fidesz képviselőcsoportjának 247 perc, a KDNP képviselőcsoportjának 113 perc, a Jobbik képviselőcsoportjának 97 perc, az MSZP képviselőcsoportjának 77 perc, a DK képviselőcsoportjának 58 perc, az LMP képviselőcsoportjának 53 perc, a Párbeszéd képviselőcsoportjának 50 perc, a független képviselőknek pedig 25 perc áll rendelkezésre.A frakciók részére biztosított időkeretek magukban foglalják a 30-30 perces vezérszónoki felszólalások idejét is. Tájékoztatom önöket, hogy az egyes ülésnapokon rendelkezésre álló, fel nem használt tárgyalási időkeret másnapra nem vihető át.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy amennyiben az európai parlamenti képviselő a képviselőcsoport vezetője útján jelentkezett, úgy felszólalása annak a képviselőcsoportnak a felszólalási idejébe számít bele, amely felszólalóként bejelentette.

(8.10)

Amennyiben közvetlenül jelentkezett, úgy felszólalása nem számít bele az időkeretbe, és részére az egy független képviselőre jutó felszólalási idővel megegyező felszólalási időt kell biztosítani, egyenként hétperces időkeretben.

A Magyarországi nemzetiségek bizottsága által felkért nemzetiségi képviselő, szószóló felszólalására szerdán, csütörtökön és pénteken 20-20 percben, összesen 60 percben kerülhet sor, amely az időkeretbe nem számít bele.
Felszólalások:  Előző  2  Következő    Ülésnap adatai