Készült: 2021.06.23.19:11:56 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

330. ülésnap (2013.11.27.), 72. felszólalás
Felszólaló Obreczán Ferenc (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó Mezőgazdasági bizottság
Felszólalás oka Ismerteti a bizottság véleményét
Videó/Felszólalás ideje 2:26


Felszólalások:  Előző  72  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

OBRECZÁN FERENC, a mezőgazdasági bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés mezőgazdasági bizottsága a 2013. november 18-ai ülésén megvitatta az egyes agrártárgyú törvények módosításáról szóló T/12959. számú törvényjavaslatot, és az országgyűlési törvény 15. § (3) bekezdésében és a Házszabály 95. § (1) bekezdésében foglaltaknak megfelelően egybehangzóan, 23 igen szavazat mellett tárgysorozatba vette, és általános vitára alkalmasnak találta.

Tisztelt Országgyűlés! Ritkán fordul elő a mezőgazdasági bizottság ülésein, hogy egy törvényjavaslatot 23 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadunk. Bízom benne, hogy a mai általános vita során sem használják fel a törvényjavaslatot politikai célzattal.

Tisztelt Országgyűlés! A most napirenden lévő, T/12959. számú törvényjavaslat összesen három törvény módosítására tesz javaslatot. Az első a szakmaközi szervezetekről és az agrárpiaci szabályozás egyes kérdéseiről szóló 2012. évi CXXVIII. törvény módosítása, a második a mezőgazdasági, agrár- vidékfejlesztési, valamint halászati támogatásokhoz és egyéb intézkedésekhez kapcsolódó eljárás egyes kérdéseiről szóló 2007. évi XVII. törvény módosítása, valamint a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi CXXXIV. törvény módosítása.

Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelettel kérem önöket, hogy a T/12959. számú törvényjavaslatot a szavazatukkal támogatni szíveskedjenek.

Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)
Felszólalások:  Előző  72  Következő    Ülésnap adatai