Készült: 2021.08.04.04:28:42 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

327. ülésnap, 145. felszólalás
Felszólaló Dr. Ujhelyi István (MSZP)
Felszólalás oka általános vita elnapolása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:12

Felszólalások:  <<  145  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Az általános vitát elnapolom; annak érdekében, hogy a módosító javaslatokat be tudják nyújtani házszabályszerűen, az ülésnap végén kerül majd sor a lezárására.

Tisztelt Országgyűlés! Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett - nem tudom, ez most a forgatókönyvbe hogy került be, kérdezem itt a kollégákat, hiszen még nem zártuk le a vitát -, ezt majd az éppen akkor elnöklő alelnöktársam kell hogy bemondja, amikor a vitát lezárta. Megyünk így tovább.

Soron következik a kormányablakok kialakításával, valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok működésével összefüggő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. T/12939. számon ismerhették meg a törvényjavaslatot.

Az előterjesztői expozé következik. Szabó Erika államtitkár asszonyt kerestem a szemeimmel, de csak azért nem láttam, mert éppen jött fel az ülésvezető mellé az előterjesztői pulpitusra. Megadom tehát a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkárának 20 perces időkeretben a szót. Öné a lehetőség.

Felszólalások:  <<  145  >>    Ülésnap adatai