Készült: 2021.07.24.22:29:39 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

337. ülésnap, 216. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka A záróvita lezárása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:36

Felszólalások:  <<  216  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem, kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. A záróvitát lezárom.

Megkérdezem Cséfalvay Zoltán államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Jelzésre:) Államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyűlés! A benyújtott módosító javaslatokról történő határozathozatalra és a zárószavazásra a holnapi ülésen kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egyes törvényeknek a gyermekek védelme érdekében történő módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája. Az előterjesztést T/13091. számon, az egységes javaslatot pedig T/13091/29. számon kapták kézhez. Az egységes javaslathoz benyújtott módosító javaslatról az alkotmányügyi bizottság elkészítette ajánlását, amely T/13091/31. számon elérhető. Tájékoztatom önöket, hogy az ajánlás 11. pontjában szereplő indítványát előterjesztője visszavonta, így erre nem nyílik meg a vita, és szavazni sem lehet róla.

Kezdeményezem, hogy az ajánlásban szereplő további pontokat összevontan tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.

Megnyitom a záróvitát az ajánlás 1-12. pontjaira. Megadom a szót Vágó Sebestyén képviselő úrnak, Jobbik-képviselőcsoport.

Felszólalások:  <<  216  >>    Ülésnap adatai