Készült: 2021.06.13.21:58:53 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

117. ülésnap, 315. felszólalás
Felszólaló Mandur László (MSZP)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:32

Felszólalások:  <<  315  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Most soron következik a Magyar Honvédség hivatásos és szerződéses állományú katonáinak jogállásáról szóló 2001. évi XCV. törvény módosításáról, valamint az egyes törvényeknek az egészségkárosodás mértékére vonatkozó új minősítési rendszer és a rehabilitációs járadék bevezetésével összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Bejelentem önöknek, hogy a kormány részéről meghatalmazással Juhász Gábor államtitkár úr képviseli az előterjesztőt. Önök az előterjesztést T/4321. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/4321/12. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a benyújtott módosító javaslatokat, azok számára és összefüggéseire figyelemmel, összevontan tárgyalja meg az Országgyűlés. Kérem, aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen, abszolút többség.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés javaslatomat elfogadta.

Megnyitom a vitát az ajánlás 1-7. pontjaira. Írásban nem jelentkezett senki, viszont helyben jelentkezett Keleti György képviselő úr, akinek így megadom a szót 5 perces időkeretben. Parancsoljon, képviselő úr!

Felszólalások:  <<  315  >>    Ülésnap adatai