DÚRÓ DÓRA (Jobbik): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! A homoszexuálisok szombati vonulásukon meggyalázták a kereszténységet és a demokráciát is, az utóbbit a rendőrség aktív részvételével. A szocializmust és a szocialistákat idéző rendőri módszerekkel kellett ismét szembesülniük az ellentüntetőknek, sőt lassan már annak kell örülnünk, hogy nem csukják le napokkal előtte a potenciális tiltakozókat, mondjuk, a Kubatov-lista alapján, mint ahogy tették azt az átkosban.

Manapság talán már nem is hírértékű, ha a rendőrség jogsértést követ el, annyiszor lehettünk tanúi ilyen eseményeknek az elmúlt kilenc évben, de ettől még nem válhat normává. Jellemző a kettős mércére, hogy a gárdisták meg sem jelenhetnek nyilvános rendezvényen egyenruhájukban, mert az egyes cigány bűnözőkben félelmet kelt, azokat a deviáns magamutogatókat pedig, akik például kutyával fajtalankodást imitálnak, és az egymással csókolózó férfiakat hatalmas erőkkel védi az ÁVH Budapest utcáin. Csak halkan kérdezném meg, hogy hány tíz millió, száz millió forintjába kerül a magyar adófizetőknek az, hogy az emberiségellenes és deviáns homoszexuálisokat szolgálja a rendőrség, még azon az áron is, hogy sárba tiporja a normális többség jogait.

Az m1tv.hu aznap esti beszámolójából ugyanis mindannyian láthattuk, hogy az Oktogonnál az ávósok kordonokkal ketrecbe zártak mindenkit közel egy órára, aki épp arra járt - gyerekeket, mozgássérültet, a Városligetbe tartó családokat, még a magyarul nem beszélő külföldi turistákat is -, és egyszer csak könnygázt fújtak közéjük, ami miatt többen rosszul lettek. Ugye, legalább azt nem várják el, hogy tapsoljunk ennek a rendőri fellépésnek? Mindeközben a nagyrészt külföldi homokosok büntetlenül és védelem alatt garázdálkodhattak, közerkölcssértések tömkelegét követhették el, az LMP és az MSZP szokás szerint adta alájuk a lovat, ráadásul a rendőrség is őket védte ahelyett, hogy éppen ellenük lépett volna fel, akik valóban szabálysértően viselkedtek, szándékosan megbotránkozást keltettek.

A szombaton történtek miatt a Jobbik feljelentést tesz garázdaság miatt a homoszexuálisok ellen, személyes szabadság megsértése és más hivatali bűncselekmények miatt a rendőrök ellen, mert nem tűrhetjük tovább azt, hogy a deviáns homoszexuálisok és az impotens rendőrség cinkos összekacsintása következmények nélkül maradjon. Az egyik legbotrányosabb tettük a csoportos házasságkötés volt, amelyet rendezvényük zárásaként hirdettek meg; jellemző módon egy normális házasodó pár a saját esküvőjén miattuk alig jutott el az utca egyik oldaláról a másikra.

Nem csoda azonban, hogy egyre többet követelnek a homokosok, hiszen több mint egy év kereszténydemokrata kormányzás után még mindig lehetőség számukra a bejegyzett élettársi kapcsolat létesítése annak ellenére, hogy az anyakönyvi törvény vitájában a kérdés már előkerült, de a kormány nem tartotta fontosnak az érdemi változtatásokat, csak toldozgatta a jogi szabályozást. Megtartották tehát a homoszexualitást törvényesen jóváhagyott társadalmi jelenségként, elutasították ellenben azt a jobbikos javaslatot, amely az egyházi esküvő állami elismerésére vonatkozott.

A helyzet abszurd mivoltát egy, a KDNP hivatalos honlapján elérhető, színvonalas publicisztika gondolatával szeretném megvilágítani, amely a homoszexuális felvonulásról a következő mondatokat fogalmazza meg: "A keresztényellenes erők provokációja azokkal szemben, akik a hagyományos, egyben keresztény családmodell mellett állnak ki hangosan vagy a hétköznapok csendjében. A hagyományos jelen esetben nem elavultat, hanem működőt jelent. Amióta ember él a földön, azóta ezen a hagyományos módon tartja fenn magát, adja tovább az életet. Vagyis nem reklámozható, és nem fogadható el normálisnak, követendőnek és helyesnek ez az életvitel, mert különben az emberiség kihalna. Ki kell tehát jelentenünk, hogy azok akarják elfogadottá tenni a homoszexuálist, akik az emberiség ellen dolgoznak. Ez a provokáció a teremtés természeti törvényei szerint élő többséget akarja háttérbe szorítani, megerőszakolni, bűntudattal sújtani azért, hogy végképp eltűnjék."

Kár, hogy mindezt 2009-ben írta a KDNP egyik politikusa, és ebből semmi nem valósul meg a kormányzásukban, csak asszisztálnak ehhez a keresztényellenes, rendőrileg biztosított provokációhoz.

Köszönöm a figyelmet. (Taps a Jobbik soraiban.)

Előző Következő

Eleje Tartalom Homepage