Parlament képe
Készült: 2019.08.19.02:40:21 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

47. ülésnap (2007.02.12.), 201. felszólalás
Felszólaló Tukacs István (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó Költségvetési bizottság
Felszólalás oka Ismerteti a bizottság véleményét
Videó/Felszólalás ideje 1:00


Felszólalások:  Előző  201  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

TUKACS ISTVÁN, a költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki bizottság előadója: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! A költségvetési bizottság megtárgyalta a jelentéseket, és megtárgyalta a határozati javaslatok tervezeteit is. Megállapította azt, hogy az önkormányzati választások és az etnikai kisebbségi választások a tavaszi választásokhoz képest bonyolultabb feltételekkel zajlottak, hiszen több jelöltet és több jelölőszervezetet jelentettek, egyben nagyobb munkát róttak a választási szervekre és a közreműködőkre.

A költségvetési bizottság egyetértett azzal, hogy a jogszabályok módosításra szorulnak, de természetesen nem tekintette szakmai feladatának azt, hogy ezekben elmélyedjen. A költségvetési bizottság továbbá tudomásul vette azt, hogy az Állami Számvevőszék el fogja készíteni vizsgálatát a választással kapcsolatos pénzeszközök felhasználásáról.

A bizottság egyhangúlag támogatja a jelentéstervezetek elfogadását és a határozati javaslatok elfogadását is. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak. (Taps.)
Felszólalások:  Előző  201  Következő    Ülésnap adatai