Készült: 2020.01.28.06:08:40 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

5. ülésnap (2018.06.04.),  247-249. felszólalás
Felszólalás oka Eskütétel
Felszólalás ideje 2:19


Felszólalások:   237-246   247-249   249      Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Nagyon szépen köszönjük. Tisztelt Országgyűlés! Most képviselői eskütételre és az esküokmány aláírására kerül sor. Felkérem Hiszékeny Dezső jegyző urat, hogy olvassa elő az eskü szövegét. Felkérem Hadházy Ákos képviselő urat, hogy az üléshelyén tegye le az esküjét, az Országgyűlést pedig, hogy felállva hallgassuk meg az eskütételt. Jegyző úr! (A teremben lévők felállnak. - Hiszékeny Dezső jegyző előolvassa az eskü szövegét.)

DR. HADHÁZY ÁKOS (LMP): Én, dr. Hadházy Ákos fogadom, hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek, jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom. Országgyűlési képviselői tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorolom.

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Felkérem Szűcs Lajos jegyző urat, hogy aláírásra készítse elő az esküokmányokat, Hadházy képviselő urat pedig, hogy kézjegyével lássa el az esküokmányokat. Parancsoljanak! (Megtörténik. - Az esküokmányt aláírató dr. Szűcs Lajos gratulál dr. Hadházy Ákosnak, és átadja az aláírt esküokmány egyik példányát. - Dr. Hadházy Ákosnak elsőként Ungár Péter, majd Schmuck Erzsébet és dr. Harangozó Tamás gratulál.) Hadházy képviselő úrnak az Országgyűlés és a magam nevében is eredményes munkát és sok sikert kívánok.Tisztelt Országgyűlés! Megköszönöm mai munkájukat. Tájékoztatom önöket, hogy a Házbizottság soron kívüli ülésére most kerül sor a főemelet 21. számú termében. A többségnek, akinek nem kell jönni a Házbizottság ülésére, kellemes estét kívánok.

Az Országgyűlés holnap reggel 9 órakor folytatja az ülést. Az ülésnapot bezárom. Viszontlátásra!
Felszólalások:   237-246   247-249   249      Ülésnap adatai