Készült: 2020.07.02.09:23:02 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

244. ülésnap (2005.09.12.), 215. felszólalás
Felszólaló Dr. Deutsch Tamás (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka általános vita lezárva
Videó/Felszólalás ideje 1:54


Felszólalások:  Előző  215  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönjük a képviselő úr hozzászólását. (Derültség.) Most a képviselői felszólalások következnek, ötperces időkeretben. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelzés.) Jelzést nem látok. Megkérdezném Veres Jánost, ha elhangzott volna csak egyetlenegy képviselői hozzászólás, hogy kíván-e erre reagálni, de nem hangzott el.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, a törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele. (Nincs jelzés.) Jelzést nem látok.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/16965. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 306 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett az előterjesztést elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság kormánya és a Jugoszláv Szövetségi Köztársaság szövetségi kormánya között a beruházások ösztönzéséről és kölcsönös védelméről Budapesten, 2001. június 20-án aláírt megállapodás kihirdetéséről szóló törvényjavaslat, valamint a Magyar Köztársaság kormánya és Mongólia kormánya között a beruházások előmozdításáról és kölcsönös védelméről Ulánbátorban, 1994. szeptember 13-án aláírt megállapodás kihirdetéséről szóló törvényjavaslat együttes általános vitája és a határozathozatalok.

Az előterjesztéseket T/16856. és T/16857. számokon kapták kézhez a képviselők.

Megadom a szót Veres János pénzügyminiszter úrnak, a napirendi pont előadójának.
Felszólalások:  Előző  215  Következő    Ülésnap adatai