Készült: 2019.12.12.01:48:13 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

166. ülésnap (2008.10.20.), 185. felszólalás
Felszólaló Dr. Medgyasszay László (KDNP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:00


Felszólalások:  Előző  185  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ (KDNP): Tisztelt Ház! Nem az időhúzás miatt szólok. Magamra vettem Magda képviselőtársam azon kitételét, hogy olyanok szólnak itt a mezőgazdaságról, akiknek nincs földjük, és nem gazdálkodnak. Én ilyen vagyok. De talán - kedves Magda képviselőtársam! - nem épp az elfogulatlanságot jelenti, hogy nincs érdekem, nincs semmi személyes érdekem ahhoz, hogy ez a bebetonozása a nagybirtoknak meglegyen? (Dr. Magda Sándor: Nekem sincs!)

A másik pedig, amit szintén a képviselő úr mondott. Én megkérdeztem, megkérdeztem a körzetemben lévő földtulajdonosokat és gazdálkodókat is. A gazdálkodók azt várták volna inkább, hogy a nemzeti támogatást, amit el tetszettek spórolni már 2007-ben is, azt kapták volna meg teljes egészében, azt a 30 százalékot! Erről beszélnek a gazdálkodók.

Azt gondolom tehát, hogy nemcsak a gazdálkodók szemébe kell tudni nézni, professzor úr, hanem a tükörbe is bele kell tudni nézni! Azt hiszem, én nyugodtan nézek a tükörbe, amikor csak kell.

Köszönöm szépen. (Nagy taps a Fidesz padsoraiban. - Közbeszólás ugyanonnan: Bravó! - Dr. Magda Sándor: Laci, Laci! Ne! Ne!)
Felszólalások:  Előző  185  Következő    Ülésnap adatai