Készült: 2019.12.05.16:28:37 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

166. ülésnap (2008.10.20.), 118. felszólalás
Felszólaló Dr. Molnár Csaba (MSZP)
Beosztás nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztériumi államtitkár
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott miniszteri viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 1:08


Felszólalások:  Előző  118  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. MOLNÁR CSABA nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztériumi államtitkár: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Úr! Engedjék meg, hogy ezzel kapcsolatban néhány reakciót mondjak, hiszen lehet vitázni az Országgyűlésben, hogy jók-e a kormányzat intézkedései vagy nem, de talán az a legjobb, ha megnézzük, mit szólnak ehhez az érintettek.

Azt mondja a VOSZ főtitkára, hogy a csomag iránya és a célja is jó, egyet lehet érteni a benne foglaltakkal. Azt mondja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke - ön is ismeri, hiszen ön is kereskedelmi és iparkamarai elnök lett Budapesten -, hogy "üdvözlendő a most bejelentett csomag, amelynek egyes részleteiben visszaköszönnek a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara korábbi javaslatai". Mind a hat elemmel egyetértett az elnök úr, amit a kis- és középvállalkozásoknak meghirdettünk. Azt is mondta még az IPOSZ elnöke például, hogy a bejelentett csomag azt mutatja, a gazdasági tárca érzékelte, hogy itt teendője van, és a megfelelő lépéseket meg is tette.

Azt gondolom, ezek a nyilatkozatok nagyon jól mutatják, hogy a kis- és középvállalkozások, a mikrovállalkozások elfogadják a kormányzat intézkedéseit, jónak tartják az intézkedéseit, és távol állnak azoktól a politikai vitáktól, amelyeket itt a parlamentben az ellenzék rendszeresen csinál.

Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)
Felszólalások:  Előző  118  Következő    Ülésnap adatai