Készült: 2021.05.11.20:54:27 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

285. ülésnap (2006.02.06.), 234. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka általános vita megkezdve
Videó/Felszólalás ideje 2:36


Felszólalások:  Előző  234  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Képviselőtársaim! Szeretném felkérni önöket, hogy kísérjék figyelemmel, ugyanis a felvezetőben elmondtam, hogy kizárják az első kiegészítő ajánlás 1. pontját is, amelyről az MSZP képviselőcsoportja külön szavazást kért. Erre figyelemmel tehát erről sem határozunk. Ezt a felvezetőben elmondtam. (Zaj a kormánypárti padsorokban.) Van-e ezek után még képviselő úrnak indítványa? (Jelzésre.) Nincs. Köszönöm.

Kérdezem, van-e olyan módosító javaslatról tudomásuk, amelyről kellett volna, de nem szavazott az Országgyűlés. (Nincs jelentkező.) Nincs. A zárószavazásra következő ülésünkön kerül sor.

Soron következik a kapcsolt vállalkozások nyereségkiigazításával kapcsolatos kettős adóztatás megszüntetéséről szóló, 1990. július 23-án Brüsszelben aláírt egyezmény, az Osztrák Köztársaságnak, a Finn Köztársaságnak, a Svéd Királyságnak a társult vállalkozások nyereségkiigazításával kapcsolatos kettős adóztatás megszüntetéséről szóló egyezményhez való csatlakozásáról szóló egyezmény és az ehhez kapcsolódó aláírási jegyzőkönyv, a kapcsolt vállalkozások nyereségkiigazításával kapcsolatos kettős adóztatás megszüntetéséről szóló 1990. július 23-ai egyezmény módosításáról szóló jegyzőkönyv, valamint a Cseh Köztársaságnak, az Észt Köztársaságnak, a Ciprusi Köztársaságnak, a Lett Köztársaságnak, a Litván Köztársaságnak, a Magyar Köztársaságnak, a Máltai Köztársaságnak, a Lengyel Köztársaságnak, a Szlovén Köztársaságnak, a Szlovák Köztársaságnak a kapcsolt vállalkozások nyereségkiigazításával kapcsolatos kettős adóztatás megszüntetéséről szóló egyezményhez való csatlakozásáról szóló egyezmény és az ehhez kapcsolódó aláírási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényjavaslat általános vitája és a határozathozatal. Az előterjesztést T/19136. számon, a külügyi bizottság ajánlását pedig a T/19136/1. számon kapták kézhez. Felhívom figyelmüket, hogy az előterjesztő a T/19136/2. számon leírási hibajegyzéket nyújtott be, amelyet önök megkaptak. (Nagy zaj.)

Képviselőtársaim! Megadom a szót Veres János pénzügyminiszter úrnak, a napirendi pont előadójának. (Közbekiáltások a Fidesz soraiból: Halljuk!)
Felszólalások:  Előző  234  Következő    Ülésnap adatai