Készült: 2021.05.11.05:22:17 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

285. ülésnap (2006.02.06.), 201. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka általános vita lezárva
Videó/Felszólalás ideje 1:44


Felszólalások:  Előző  201  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Most a képviselői felszólalások következnek, ötperces időkeretben. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni. (Nem érkezik jelzés.) Jelentkezőt nem látok; így nyilvánvalóan válaszolni sem kell.

Az általános vitát lezárom. Mivel a törvényjavaslathoz módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. Most a törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e valakinek ezzel kapcsolatban észrevétele. (Nem érkezik jelzés.) Nincs. Így tehát a határozathozatal következik.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/19137. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 320 igen szavazattal, nem szavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett az előterjesztést elfogadta.

(19.10)

Soron következik az egészség évtizedének Johan Béla nemzeti programjáról szóló 46/2003. (IV.16.) számú OGY-határozat módosításáról szóló országgyűlési határozati javaslat határozathozatala. Gusztos Péter, Fodor Gábor, Mézes Éva, SZDSZ-; Suchman Tamás, Hárs Gábor, Szabó Zoltán, MSZP-képviselők önálló indítványát H/13351. számon kapták kézhez a képviselők.

Mivel az előterjesztéshez érkezett egyetlen módosító javaslat az egészségügyi bizottság állásfoglalása szerint nem felel meg a Házszabály rendelkezéseinek, részletes vitára így nem kerül sor, tehát a határozathozatal következik. Megkérdezem, van-e valakinek ezzel kapcsolatban észrevétele. (Nincs jelzés.) A kormány álláspontját kívánja-e valaki kifejteni? (Jelzésre:) Igen. Megadom a szót államtitkár asszonynak. Vojnik Mária államtitkár asszonyt illeti a szó.
Felszólalások:  Előző  201  Következő    Ülésnap adatai