Készült: 2021.05.07.18:11:01 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

285. ülésnap (2006.02.06.), 1. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Videó/Felszólalás ideje 1:51


Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Kedves Képviselőtársaim! Köszöntöm önöket ma kezdődő ülésünkön. Köszöntöm valamennyi jelen lévő képviselőtársamat és mindenkit, aki figyelemmel kíséri munkánkat itt az ülésteremben vagy a médiumok nyilvánossága előtt.

Az Országgyűlés tavaszi ülésszakának 1. ülésnapját megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében Podolák György és Szűcs Lajos jegyző urak lesznek segítségemre. Kérem képviselőtársaimat, hogy a csip-kártyák olvasóba helyezéséről ne feledkezzenek meg.

Tisztelt Képviselőtársaim! Tájékoztatom önöket, hogy a törvény által előírt határidőben valamennyi képviselő eleget tett vagyonnyilatkozat-leadási kötelezettségének, így valamennyi képviselőtársam gyakorolhatja képviselői jogait. A nyilvános vagyonnyilatkozatok a tavalyi évhez hasonlóan az érdeklődők számára az interneten is hozzáférhetőek.

Tájékoztatom önöket, hogy a Magyar Szocialista Párt képviselőcsoportja a 2006. február 6-ai, 7-ei ülésnapokra, tehát a mai és a holnapi ülésnapra Simon Gábor, Podolák György és Vidorné Szabó Györgyi képviselőket, a Fidesz képviselőcsoportja pedig Mádi László képviselőt február 7-ére frakcióvezető-helyettesnek megválasztotta. A frissen megválasztott frakcióvezető-helyetteseknek megválasztásuk időtartamára kívánok sikeres munkát.

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! A mai napon napirend előtti felszólalásra jelentkezett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr, "A biztonságról és a felelősségről" címmel. Öné a szó, miniszterelnök úr. (Zaj. - Az elnök csenget.)
Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai