Készült: 2020.07.05.16:57:52 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

248. ülésnap, 242. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:30

Felszólalások:  <<  242  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vita lefolytatására várhatóan jövő heti ülésünkön kerül sor.

Mielőtt áttérnénk a következő napirendi pontra, bejelentem, hogy a pártfinanszírozás átláthatóvá tételéről szóló törvényjavaslat minősített többséget igénylő rendelkezéseiről az Országgyűlés név szerinti szavazással a következők szerint döntött: 209 igen szavazattal, 2 nem ellenében, 162 tartózkodás mellett a rendelkezéseket nem fogadta el. (Keller László: Szégyen!)

Most pedig soron következik a mezőgazdasági, agrár-vidékfejlesztési, valamint halászati támogatásokhoz és egyéb intézkedésekhez kapcsolódó eljárás egyes kérdéseiről szóló 2007. évi XVII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Herbály Imre, Frankné Kovács Szilvia, MSZP, képviselők önálló indítványát T/11143. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/11143/4. számon megismerhették.

Az ajánlás összesen egy módosító javaslatot tartalmaz, amely a bírság mértékét szabályozza. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni ehhez a módosító javaslathoz. (Jelzésre:) Megadom a szót Kékkői Zoltán képviselő úrnak, Fidesz.

Felszólalások:  <<  242  >>    Ülésnap adatai